antligen internet!!

2008-06-30 @ 16:08:42 • Kommentarer (2)PermalinkhästrelateratTrackbacks ()

Vi star har pa flygplatsen i dallas och har lyckats hitta datorer!!! det har landet ar som varssta u-landet juh. well, ville bara skriva sa ni vet att jag lever. allt gick bra och lamna tillbaka bilen o allt. fort worth har varit grymt!!! rodeo, hastmassa (!!) och museum. hinner inte skriva sa mycket nu. kul o se alla bilder fran lagret!! jag blir nyfiken pa nya ponnyn!

snart aker vi till cleveland for o hala pa slaktingar till aron dar! spannande. ska bli kul o se vad vi far for bil den har gangen. jag saknar sverige, svalkan, morkt brod och nyttig mat. min mage tal inte san har friterad slaskig mat....uuu... men annars e det bra!! kram pa er alla

Lordag: lite uppdateringar

2008-06-21 @ 21:13:19 • Kommentarer (4)PermalinkhästrelateratTrackbacks ()

Oj vad svart det var att fa tag i Internet!! Las Vegas kostade det skjortan och nu har vi antligen hittat ett universitetsbibliotek dar Internet ar gratis for studenter. Ja, vi latsas ju saklart vara studenter. Detta universitet har manga lantbrukslinjer dvs en hel del cowboys o cowgirls sa vi smalter in bra! Och ja vi har ju antligen traffat Leo nu oxa!! Han har sovit over pa varat hotell och sa. well, lite uppdateringar da..

I tisdags skrev jag ju sist (?), da var vi vid poolen hela dagen och jag har fortfarande lite roda marken men ingen fara! I onsdags var sista dagen i Las Vegas. Da at vi kina-buffe och sedan tog vi bussen fran Las Vegas till Albuquerque hela natten...

Pa torsdagen anlande vi i Albuquerque klockan tio pa morgonen. Val dar tog vi bussen ut till flygplatsen for o hamta upp varan Avis-bil!! Spanda av forvantan fick vi se en stor vit mini-van koras fram. Ska vi ha den dar?! Hahaha Matilda!! Hon hade fixat varsta lyx-aket at oss! En Toyota Sienna med 8 sittplatser... Det later jattestort men den ar ganska kompakt och jatteskon att kora. Sjalvklart ar det ju automatvaxlad och den har 4-hjulsdrift. Annars har ju alla har sa djavulskt stora bilar sa ja vi kanske smalter in lite... hihi. Det kandes helt underbart och satta sig i bilen och kora ut pa Interstate 25 som vi skulle kora pa i tre timmar for att komma till Leo i Las Cruces. Hela vagen var det 75 mph (120 km/h) sa det gick bra framat. bred dubbelfilig vag. Och vagen gick rakt fram mot horisonten hela tiden, det var helt otroligt fint! Och bergen i horisonten blandat med New Mexico-oken. Ja, det var haftigt. Sa har man kort bil i USA oxa! Kan rekommenderas helt klart... Men sa kom vi fram till varat hotell dar Leo vantade, vi hittade bra utan karta med hjalp av Leos vagbeskrivningar. Han ar verkligen duktig pa att hitta har! I'm impressed! Efter lite kak pa Taco Bell akte vi hem till Leos familj dar de bor pa landet. Och dar kan vi snacka rednecks. De hade 2 hastar (en arab o en annan ponnyliknande sak), 1 asna/mula, 1 get, flera gass, hons, 4 katter, 6 hundar, 1 papegoja, 1 nymfparakit, 1 annan fagel som jag glomt rasen pa, en stor fisk, en jattestor spindel och en kackerlacksodling. Just det! De hade ju biodling ocksa! Det var en syn jag tror jag aldrig kommer fa se igen... Jag har fotat och ska sjalvklart lagga ut dom sa fort jag far en chans!  Efter  att vi varit hos dom akte vi och sag Narnia prince caspian pa bio. Den var saaa bra! Jag grat nastan hela filmen. hahaha

Fredagen, igar, gick vi upp tidigt for frukosten serverades bara till klockan nio.. Efter det gick jag upp och lade mig igen for jag var nog trott efter gardagens bilkorning o alla intryck ;) Sen badade vi en hel del i poolen o softade. Efter det kakade vi lunch o akte till Old Mesilla, som ar den ursprungliga stadskarnan med sina speciella hus. Adobe-arkitektur. Har fanns massa olika souvenirer att titta pa. Det ar lite daligt med hastgrejer har trots att alla har hastar! Fast det e val iofsig bara western-grejer anda. Ojojoj undrar hur det kommer bli i texas sen? iii coolt. Aron kopte en rutig cowboyskjorta i en cowboyaffar igar iallafall. Den var jattefin! Pa kvallen softade vi och spelade rese-settlers och kort.

Idag lordag sa ska vi strax aka ivag o kaka lunch for att sedan aka till nagra vanner till Leos familj som ska ha poolparty. Ska bli kul o fa uppleva ett akta amerikanskt poolparty! Tell you 'bout it later...

So long!!
//Lollo

Las vegas

2008-06-18 @ 23:23:19 • Kommentarer (2)PermalinkhästrelateratTrackbacks ()

Vi har nu varit i las vegas i tre dagar. allt ar enormt, hett som bara den och galet mycket folk. Allt ar jattedyrt aven internet!! haha sa detta blir inte langt. iforrgar var vi i grand ccanyon!! Coolt var det! Igar lag vi vid poolen o BLEV RODA oj caps lock... ahh nu tar internet-tiden slut. hoppas jag kan hitta nat battre stalle dar det finns internet!!! Man blir lite bortkommen utan det speciellt nar det hander sa mycket hemma oxa man maste ta tag i. nytt jobb o det. Jag gillar att ha kontroll o det ar svart nu! Inatt gar bussen till albuquerque och dar hamtar vi en bil, sa imorrn blir det akta roadtrip. Hoppas bara vi hittar i Las cruzes, vi har ingen karta!! :S Nej nu ska jag spela lite. jag vann 12 dollar igar! med tre som insats...hihi

sondag: Viva Las Vegas

2008-06-15 @ 17:24:58 • Kommentarer (5)PermalinkAllmäntTrackbacks ()

Strax ska vi lamna L.A for Las Vegas. Anders ska skjutsa oss till busstationen sa aker vi Greyhound i sex timmar tills vi kommer till Las vegas. Det ar 40 grader dar nu!! Vi kommer bli stekta som sma tomater. Tur ar attt vi i alla fall kommer ha swimming pool! Vi ska vara dar i tre dagar innan avfard till Albuquerque. Imorgon blir det en dagstur till GRand Canyon. Vet inte om vi kommer kunna sitta vid Internet lika ofta som har men det aterstar o se. Fortsatt med era fina kommentarer, beratta garna hur det ar i Sverige!
// LOllo

Torsdag: Little Tokyo & Universal City

2008-06-13 @ 17:36:54 • Kommentarer (4)PermalinkAllmäntTrackbacks ()

For er som undrar sa ar vi fortfarande i Los Angeles. Vi kommer att vara dar till pa sondag, da vi aker vidare till LAs Vegas. Och nu sitter jag har och skriver klockan 8 pa morgonen, de andra ligger o sover fortfarande. Det ar sa harligt! Har bakdorren oppen och i tradgarden ligger katterna och tvattar sig i solen. Langt borta hor man typiska LAPD-sirener. Snart vaknar ocksa alla grannars hundar och borjar skalla. Snart blir det frukost med rostade bagels, cream cheese och kaffe pa nymalda bonor, mm vad gott det ar!


Sa igar var vi alltsa i Little Tokyo, Japans egna lilla del i LA. Nara dar ligger ocksa MOCA, Museum Of Contemporary Art. Det kostade $10 for studenter men det var inte vart det. Vi forstod ingenting av de tva konstnarerna som visade sina verk. Den ena en tysk (?) konceptkonstnar som anvande sig av bokstaver och den andra en performance & happeningskonstnar dar det fanns videos, installationer o annat kulturellt o konstigt. Sa det var lite av en besvikelse. Well, vi gick vidare in i Little Tokyo dar vi at Japansk all-you-can-eat buffe. mums! Efteratten som var det basta tycker jag, bestod av en mjukglassmaskin man fick ta hur mycket man ville av plus strossel o annan topping. Flan (Egg-custard o inte mustard som jag sa forst. haha)
Kakor, Jelly (uuu) och frukt! Gud vad vi at!

Efter det gick vi runt dar i de sma affarerna, jag kopte en fin emo-pase som Aron sa & origami-papper. Sen blev vi lite matta pa Japan sa vi akte vidare med tunnelbanan till Universal City dar Universal Studios ligger. Det var alldeles for sent att ga in dar, men vi var mest ute efter IMAX-bion som ligger dar! Vi sag Kung Fu Panda pa varldens storsta bio-format. DEn var kul & bra musik!

Sen at vi pa Bubba Gump, en rak- och fisk restaurang som Elin o Isak at pa nar de var dar senast. Allt efter Forrest Gump- temat. Schysst restaturang! Jag at lax o grabbarna at allt ett hav kan erbjuda typ. Jag har en san bra film pa dem nar de ater!!! Hahaha...Sen tog vi Taxi hem i 250 km/timmen typ... uuu va det e laskigt o aka taxi har.

Idag ska vi se Griffith Park och ikvall ska vi ga pa nagon konsert kanske :D

Och Elin:; jag lovar att ta mer bilder pa Isak!

L.A i bilder!!!

2008-06-12 @ 17:34:45 • Kommentarer (10)PermalinkAllmäntTrackbacks ()

Har kommer lite bilder som jag laddat upp fran kameran. Det tar jaattelang tid att ladda sa det ar darfor det inte kommit sa manga hittills. Men nu sitter jag har och vantar pa att de andra ska vakna, sa da har jag lite extra tid att ladda! :)

LORDAGENS BILDER
 
British Airways skulle ta oss till LA 
british airways tog oss till LA

vi passerade gronland!
Vi akte over Gronland..


Sen kom Anders och hamtade oss vid flygplatsen!


Susan hemma


Vi gick o kakade pa Baja Fresh



SONDAGENS BILDER!!!

Beach & Baseball


Philip jublar och skuttar nar de andra surfar:


Harliga vagor!


Isak jagar Philip


iiiii


Vi gick bort till the bay


dar vagorna slog hogt!


vackert landskap


Sa efter ett snabbt kladbyte var det dags for baseball pa Dodger Stadium


Dar satt vi tills solen gick ned


aron upptackte pa kvallen att han blivit solbrand!


MANDAGENS BILDER!!
hollywood


Typical LA skrapor (typ de enda som finns dar: Downtown)


Turister pa Sunset Boulevard!


Onda Dockan & Freddy Krueger va sa laskiga!!!


Man kan skymta hollywood-skylten dar...

ONSDAGENS BILDER!!!!
(tisdagen hade jag inte kameran med..)

Venice Beach:


Typisk Venice-bild


Bear-drinking Californian Guys


Tandemcykel! :)


Santa Monica


Ja that's it so far!!

=)

Heja Sverige!

2008-06-11 @ 06:30:10 • Kommentarer (6)PermalinkAllmäntTrackbacks ()

Idag borjade vi dgen med att kolla pa matchen Sverige - Grekland pa en tysk pub. Matchen borjade tolv har sa vi tog en ol och lite pommes frites till lunch samtidigt som vi sag matchen. Riktigt bra gick det ju oxa! Aron & Isaks kusin Philip var ocksa med och tittade, och han hade fatt en sverige-troja dagen till ara. Kanske var det en tur-troja?

Efter det skjutsade Susan oss till ett Shopping Mall dar det oxa blev en del shopping. Bland annat kopte jag en Ipod som jag nu sitter och laddar in musik pa! Kopte en asbra vaska med tillhorande data-fodral. Sant man bara kan hitta i USA.... har har alla med sina datorer overallt! De sitter tom pa uteserveringarna med sina Mac's och jobbar. Sedan var vi pa H&M och kopte en luvtroja, det ar ganska kallt har pa natterna sa det var valbehovligt. De ville dock inte ta mitt svenska H&M club-kort. haha.  Sen blev det lite skor och ett linne pa Urban Outfitters. Grym affar!! En annan affar som var bra var Forever 21 som Elin tipsade om innan. Ska ga dit nar vi kommer till New York.

Annars ar det saa skont o vara har! Aron mar dock inte sa jattebra just nu stackarn. HAn blev valdigt solbrand pa stranden men Susan har plockat Aloe Vera fran tradgarden som han kan smorja in med.

Forutom det sa var vi pa roliga museum igar och i sondags sag vi var forsa kandis, Vince Vaugn pa Dodger STadium nar vi var pa Baseball. BAseball var riktigt coolt for ovrigt! Vi satt typ hogst upp och drack lemonade o kakade nachos.

Imorgon ska vi till Venice Beach, den som ar med i manga filmer da de aker in-lines i bikini o sant. (dock inget for mig) hahaha

Nu ska jag inte ockupera datan har langre. hoppas jag kan skriva har imorgon ocksa o beratta om vi sett nagra kandisar i Venice.

Peace

Glada besked och varm L.A- sol

2008-06-10 @ 05:55:46 • Kommentarer (7)PermalinkAllmäntTrackbacks ()

Maste borja med att beratta att jag fick jobbet jag sokt! O va roligt! Jag ar saaaa glad! Ett fast jobb pa forsta forsoket ar ju inte sa dumt nar det var 13 sokande... Nu kan jag verkligen fortsatta njuta av resan och inte behova oroa mig for framtiden.

Har i USA ar det skont. Igar var vi pa stranden vid point doom, det var varsta stora vagorna och Isak o Aron surfade. Vi sag sjolejon & Pelikaner. Baywatch-vakten skrek: A dolphin!! Och pekade ut mot havet, men vi sag ingenting... Oj nu kommer pizza delivery! Hinner inte skriva mer. Kram pa er!!

I USA!!

2008-06-08 @ 03:46:36 • Kommentarer (2)PermalinkAllmäntTrackbacks ()

Nu har vi antligen anlant till Los Angeles efter ca 11 timmars resa. Mamma skjutsade oss till Arlanda o jag t'nkte bara s'ga att allt har g[tt bra! Nu ska vi handla!

Kram