Redan helg!

2008-10-17 @ 19:05:06 • Kommentarer (4)PermalinkhästrelateratTrackbacks ()

Den här veckan har verkligen sprungit fram! Igår var vi och lunchade på golfrestaurangen i Degerfors, det levde verkligen upp till förväntningarna. Det är lunchbuffe med massa gott och fräscht! Det är inte dåligt att det finns något sånt här :)


Efter lunchen åkte vi o shoppade lite sen blev det flytt av araberna till skogshagen. De tyckte det var jättehärligt att få springa i lite högre gräs. Det läskiga var bara när jag o Anki skulle dra staketet hände det en grej... Vi hade dragit staketet längs med och såg att det var sträckt. Så sa Anki plötsligt att det såg ut som att det lös inne i lillboa. u otäckt tyckte vi o gick vidare och sträckte staketet. När vi kommit en bit bort vänder jag mig om, men! Sträckte vi inte nyss staketet där! Dpå hängde tråden ner igen... som att någon hade varit där och hängt ned den... Att det alltid ska vara något när man är där vid den där bäcken!! Där gravurnan troligtvis ligger begravd. Pappa vägrar säga var det var han grävde ner den igen. (ni som läst historien vet) hur som helst. fy!

Vi höll på o aldrig komma från Dammis igår, för sedan dök ett par upp från Degerfors som var ute och marknadsförde sin nya hästaffär som de skulle starta. Verkar jättebra, de har inte något direkt namn än men Allgross nånting. Ni kanske har stött på dom i era stallar ni som bor här omkring? De ska sälja hästfoder, täcken o sånt. Vi gav en prislista på torv i utbyte ;)

I helgen blir det stallet lör sön eftersom Anki e i flyinge. Det ska bli skoj med lite kroppsarbete. hehe. Hoppas det fina vädret håller i sig bara! 


Kommentarer

Postat av: Ola

Dom har ju en jätteopera i Vara som dessutom går runt så varför ska dom inte lyckas med en hästsportarena.

Ska du inte anmäla dig till Clearround hoppningen på lördag? ;-)

2008-10-18 @ 23:28:51

Postat av: Lollo

haha jo det går nog bra för den där arenan, det finns ju resurser inom hästvärlden! Nja.... I mitt tillstånd är skritt enda gångarten jag törs rida i....Sen är det lite långt att åka till Göteborg :(

2008-10-19 @ 10:08:09

Postat av: Ola

Vi har döpt om Cavalettiklassen till Class Caramell efter en Shire som fanns i sommarstallet. Kan hon så ......;-)

2008-10-21 @ 22:39:31

Postat av: Matilda

Hej!

ja vi var i trakterna, men det blev tyvärr lite för mycket att hinna med er :-(, men vi får ses snart på nått annat sätt, hoppas allt är bra!



Kram!!!

2008-10-27 @ 08:27:44
URL: http://froekensvensson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback