Mycket att ta igen..

2009-04-13 @ 16:01:38 • Kommentarer (3)PermalinkAllmäntTrackbacks ()

Jag sitter här på min veranda med Simone i vagnen bredvid, sover djupt. Vi har varit på Prix och självscannat, mycket nöje. hihi. Skönt att sakta men säkert få tillbaka sitt flås. Men det dröjer nog ett tag innan man blir elitidrottare igen (fniss).

Jag fick en trevlig felringning häromdan. Det var Eva som äger Mandis som jag var medryttare på. Hon skulle ringa Lotta o råkade ringa mig. hihi. Det var trevligt att pratas vid. Jag saknar verkligen alla i stallet och hästarna där. Kommer aldrig glömma er!
Jag försöker som tidigare nämnt komma igång med ridningen så sakta. Jag har nu ridit för första gången på ett halvår.Mina ridbyxor som förut var lite stora fick jag inte ens igen i midjan, men men... Exalterad som ett litet barn satt jag upp på haflingerstoet Lussan som står i dammängen. Vi skrittade ut en liten kort sväng, sedan fick jag prova min kusins häst Tubbe på banan. Han är 165 men kändes som Star Boy på 183 för att det var så längesen jag satt på en stor häst! Haha varje steg kändes i låren. Det var riktigt kul iafall, hade träningsvärk dagen efter, av en skritt-tur i skogen plus lite trav på en volt på banan. Haha jag har verkligen mycket att ta igen! Och min sits... ojojoj... Kan inte ens skylla på att jag sitter i hoppsadel... ;)
Hoppas att jag kan komma igång att rida lite mer kontinuerligt nu, enda kruxet är att Aron måste hänga med varenda gång och passa simone. Eller så får jag lära mig att pumpa ut mjölk så han kan ge till henne när jag är borta.
Annars har det varit mycket skoj den här veckan då aron haft påsklov. Mycket besök och träffat folk =)
Simone har börjat skratta nu!!!
Puss o Kram Lollo

Glad Påsk!

2009-04-12 @ 21:17:37 • Kommentarer (1)PermalinkAllmäntTrackbacks ()