Målning

2009-08-23 @ 09:07:38 • Kommentarer (0)PermalinkHusbyggeTrackbacks ()

Igår började vi måla huset. Vit fasad till att börja med.

Vi målar med Beckers täcklasyr. Färgen heter Hilda 181, en bruten grå vit. Miljömärkt och allt! :D
Vad vi ska ha på fönsterfodren sen får vi väl se...just nu har vi testat den beiga. (se förra inlägget)
Lasyren är jättefin att måla med, känns verkligen som vi gjort ett bra val. Men det vet man ju inte egentligen förrän om 1o år..
Idag ska vi åka ut igen och fortsätta, fast Simone verkar vara lite krasslig. Har diarre och lite feber. Men, vi får väl se. Mamma ska iafall ta hand om henne. Kanske vi ska vara hos Anki så kan hon och Simone vara därinne. Läste att det är bra att amma ofta när de förlorar vätska på det sättet... stackars liten. Hittills har hon ju inte haft någonting så jag hoppas verkligen att det inte är nåt på g.
Vi målade ena höga kortsidan och fram, takutsprång fram och lite på burspråket. Pappa håller på att sätta upp elen inomhus. Imorrn ska han ringa telia så de kan komma och sätta in fibern. Wihooo räserinternet! Det är tydligen mycket jobb med alla spotlights som jag vill ha... ;)
Igår kväll kom mamma förbi vid huset när vi målade, hon hade med sig fyra små haklappar eller scarves som hon sytt. Eller dregelskydd kanske man kan kalla det. Måste lägga ut bild, så himla bra! Och snygga. Jätteenkla och sy också. Hon gör så himla mycket bra och snygga grejer till Simone. Kanske ska lägga ut en internetshop till henne också! :D
I fredags var vi på vulkanmarken, jag köpte maaaassa marknadsnougat. mmmm. Det var så kul, massa tabithor överallt, rökandes och tala värsta dialekta. hihi.
Nej nu ska jag göra oss iordning!
//Lollo

Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback