Många svåra val...

2009-06-28 @ 22:08:42 • Kommentarer (0)PermalinkInredningTrackbacks ()

Nu på tisdag gjuts resten av plattan och på onsdag kommer huset!! Det betyder att vi kanske måste skynda på med vissa val.... Bland annat vitvaror. Huga!

Vi har nu lämnat in våra val som de ser ut nu till allmogehus så får vi se vad de säger, hur mycket dyrare det blir...



Induktionshäll & Grill


Med en 90 cm bred fläkt


Med en kombiugn Micro/Varmluft


Diskmaskin med en bestickkorg högst upp.

Och sedan vanliga frys/kyl. Tvättmaskin & torktumlare väljer vi de som ingår, i tvättstugan gör det inget med vita vitvaror... hihi

Annars har Simone bekantat sig mer med sina jämnåriga släktingar den här veckan...så trevligt!


Simone och Sander, hennes tre veckor äldre tremänning från Malmö.

Idag har vi varit hos Malin och fikat massa gott för hon har fyllt år. Grattis igen malin, så trevligt var det hoppas vi ses snart igen!

Nu äre läggdags, Aron står med Simone och väntar på att få duscha. haha här sker allt i skift...


Nu minsann!

2009-06-18 @ 17:25:32 • Kommentarer (4)PermalinkHusbyggeTrackbacks ()

ja det börjar hända grejer på Galoppvägen 9. Grus, avloppsrör och bergvärme är fixat! :)

Aron och Simone vid grunden.
Frigolit...
Och idag blev nedre delen av plattan fylld med betong!! Det har regnat rejält också..
Och här ser man lite mer av grunden...
Och här ser man hela bygget nedifrån!
Nästa fredag, den 26:e gjuts resten av plattan och sedan kommer antagligen huset en vecka senare, alltså den 3:e juli!

Stekande hett

2009-06-03 @ 15:08:44 • Kommentarer (4)PermalinkAllmäntTrackbacks ()

Vad det har varit varmt i helgen! Skönt med ett par svala dagar nu faktiskt.. Stackars simone som inte kan vara i solen, och även i skuggan är det ju hur varmt som helst! Var och kollade på ponnytävlingar en snabbis i lördags i Valåsen. Det var så varmt! Sen tog vi bussen in till stan o fick värsta lyxlunchen hos Dag o Karin. Mycket promenerande med vagnen har det varit, så mysigt! Perfekt helg att vara ledig, tänkte på Aron alltså, jag är ju jämt ledig ;) På söndagen tog vi med oss picknick och drog ner till stranden och satt där och åt i skuggan av tallarna. Simone låg i vagnen och hade det gött. Jag var så badsugen men har ju inga badkläder som passar min barnafödande-kropp haha.

Vi firade ju faktiskt vår bröllopsdag där på stranden också kan man säga, ett år efter att vi gift oss. Och innan Simone kom till världen. Tänk att det fanns ett liv innan henne!!  Vi gick med vagnen hem från stranden längs svartälven och det var så mysigt, värsta idyllen! Tänk att vi har så nära till stranden, lyx =) Sen grillade vi veggoburgare på kvällen och det var så skönt att solen till slut gick ner... Simone låg i sitt strandtält som vi köpte och lekte. Anki kom sen på besök och visade upp sin tvådagars-dressyr-bränna. Haha man blir rätt brun när man sitter och kollar på dressyr i solen två hela dagar!
Idag har jag varit och inhandlat en baddräkt på Kappahl som jag spanade in när vi var i Örebro för ett tag sen. Jag känner mig inte riktigt redo att visa upp pösmagen den här sommaren, så det får bli baddräkt i år. När vi efter stan åkte förbi ceved som har rea, hittade jag en prickig snygg från arena. Ska fundera på om jag kanske inte ska byta till den istället...
Jag var så nära på att köpa ett regnställ också, jag brukar alltid sno arons annars. Men det blir nog lite saftigt med tanke på min budget... Jag betalade elräkning så jag har inte så mycket kvar efter det, så det blir nog till att snåla lite den här månaden... Men borde inte skattepengarna komma snart?
Och huset då? Ja, det har börjat komma grejer till grunden nu, isolering o sånt men det har inte börjats bygga än. Hoppas det sätter fart snart!!