Ny bloggdesign!

2009-05-28 @ 20:53:27 • Kommentarer (0)PermalinkhästrelateratTrackbacks ()

Idag gjorde jag lite uppfräschning på bloggen. Blev lite Simone-tema ;)


Hoppas jag kan bli lite flitigare på att uppdatera här, det tar ju som ni kanske förstår ganska mycket tid att ha en liten. Numera blir hon mer och mer social och vaken. I början kunde hon ju sova hela dagarna. Nu underhåller hon sig lite med att suga på sina händer och jollra :) Hon är ju nu tre månader och väger 6,3 kg. Hon är 62 cm lång. Så kläderna blir mindre och mindre... Det är så kul att se henne växa och utvecklas från dag till dag. Ja, det är helt enkelt det bästa som finns. 

Bygget börjar så smått komma igång. Vi är nu officiella ägare till Galoppvägen 9, tomten alltså, och dit har det nu kommit grejer till grunden. Förhoppningsvis kommer det snart igång med grundarbetet och plattan. Det är ju en ganska avancerad platta med två höjder och massa vinklar.

Jag har ridit lite mer också, fick rida på Annsos häst igen det var kul, men gu så jobbigt! Vilken träningsvärk jag fick. Försökte trava på Pajaz men han blev jättestressad för han kräver så rutinerad ryttare vilket jag inte är i dagsläget. hihi


Så härligt att rida! Och galoppera!! =)

Annars har jag den här veckan mest hängt i Dammängen och solat. Simone har legat i vagnen och kollat medan vi gjort hagar, rensat rabatter och grejat utanför stallet. Det blir så fint! Jag känner att jag hellre lägger tid på trädgården där än här hemma eftersom vi snart ska flytta. Vårat hus är nu ute på annons för övrigt! Inflytt i höst står det... hihi. Hoppas vi blir klara då då! Kan ju verkligen tipsa att det är ett schysst boende här om ni är ute efter ett litet hus att hyra!! 


Glöm inte!

2009-05-11 @ 22:23:31 • Kommentarer (0)PermalinkhästrelateratTrackbacks ()



Anmäl dig på ryttarteam.se

Jag ska sälja väskor, skor etc... Kanske lite ridprylar, får se. Håller på o plockar lite. Skoj ska det bli! Anki ska sälja glass om vi hittar en frys =)

//Lollo

Lilla familjen

2009-05-03 @ 21:04:14 • Kommentarer (1)PermalinkAllmäntTrackbacks ()

Detta är vi. söta va

Annars då.
Jo vi har skrivit kontrakt på huset, fixat lånet på banken så nu väntar vi bara på att bygglovet ska färdigställas, sen ska spaden ner i marken! :D
Jag har ridit en gång till, jag vet jag har verkligen inte hunnit! I helgen var vi i Göteborg och hälsade på. Arons broder och simones farbror (hihi) fyllde ju år! Så det var fullt upp, hade verkligen varit roligt och hälsat på i hovgården men eftersom vi åkte tåg kunde vi inte ta oss ut så lätt... Men nästa gång lovar jag att dyka upp! Resan gick jättebra förutom att jag på söndagseftermiddagen råkade falla handlöst bakåt rätt ner i golvet när jag hängde i en stång som satt i en dörröppning. Sån där man tränar armarna med. Typiskt mig klantarslet...haha... Nu har man världens bula i bakhuvet.
Simone skötte sig bra och åt och sov som vanligt, även om hon gnällde lite mer än vanligt vid matdags på natten. Vi blev så omhändertagna på chateu de kommendörsgatan. Jag har köpt hem massa citron-lättdryck för jag blev nästan beroende av det där på lyxhotellet ;)
Oj åter till mamma-jobbet. (Vadå mammaledig?)
//Lollo